Η σύνθεση ενός γευστικού e-υγρού

Η σύνθεση ενός γευστικού e-υγρού

Τα ηλεκτρονικά υγρά Mama Kana αποτελούνται από 60% προπυλενογλυκόλη και 40% φυτική γλυκερίνη. Ειδικά επιλεγμένη από τις ομάδες μας, αυτή η αναλογία είναι ιδανική, καθώς εγγυάται στα υγρά μας έναν σταθερό όγκο ατμού, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη βέλτιστη έκφραση των γεύσεων. 


Προπυλενογλυκόλη, πιο γνωστή ως PGείναι το κύριο συστατικό ενός ηλεκτρονικού υγρού. Η περιεκτικότητά του κυμαίνεται γενικά μεταξύ 50 και 80%. Αυτή η οργανική ένωση έχει την ιδιαιτερότητα να δημιουργεί έναν ελαφρύ ατμό, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει την καλύτερη δυνατή γεύση..


Η φυτική γλυκερίνη ή VG, είναι ο σύμμαχος της PG. Είναι η ένωση που επιτρέπει την παραγωγή ενός πυκνού ατμού. Η ελαφρώς γλυκιά γεύση της αντισταθμίζει την σκληρότητα της προπυλενογλυκόλης.


Η προπυλενογλυκόλη (PG) και η φυτική γλυκερίνη (VG) παρουσιάζονται συστηματικά μαζί μέσω της αναλογίας PG/VG. 

E-liquid - Mama Kana CBD

Μετά από εκτεταμένη έρευνα και δοκιμές, τα συμπεράσματα που μπορέσαμε να βγάλουμε σχετικά με τα διάφορα πιθανά μείγματα προπυλενογλυκόλης και φυτικής γλυκερίνης είναι τα εξής:

  • 20 PG / 80 VG ο ατμός που θα παραδίδεται θα είναι εξαιρετικά πυκνός αλλά οι γεύσεις θα είναι λιγότερο έντονες.

  • 50 PG/ 50 VG Πρόκειται για έναν καλό συμβιβασμό με ικανοποιητική παραγωγή ατμού και καλή απόδοση γεύσης.

  • 60 PG / 40 VG Αυτή είναι η αναλογία που επιλέξαμε γιατί επιτρέπει τη βέλτιστη ανάπτυξη των γεύσεων, με ένα συμπαγές και ζουμερό καπνό, χωρίς δυσάρεστες εντυπώσεις στο στόμα. Αυτή η βάση αποτελεί επομένως έναν εξαιρετικό συμβιβασμό.
Τα e-υγρά μας είναι επίσης ενισχυμένα με 99% καθαρούς κρυστάλλους CBD αλλά έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν περιέχουν THC, ούτε νικοτίνη. Έχουμε επίσης επιλέξει να μην προσθέσουμε τεχνητά τερπένια στα e-liquids μας για να μην αλλοιώσουμε τις φυσικές φρουτώδεις γεύσεις τους, όλα αυτά για να σας προσφέρουμε προϊόντα με έντονη γλυκύτητα.
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.