Το σπίτι Kana

Η ιστορία της Mama Kana

Αυτή είναι η ιστορία μιας μαμά με πράσινα δάχτυλα, η οποία μια μέρα ανακαλύπτει σε μια κρυφή γωνιά βλαστούς κάνναβης. Ενδιαφερόμενη, η Mama Kana τους καλλιεργεί και δεν είναι χωρίς έκπληξη που, λίγους μήνες αργότερα, βλέπει να εμφανίζονται υπέροχα πράσινα, χνουδωτά και γενναιόδωρα λουλούδια. Έτσι αποφάσισε να τα μοιραστεί με όλη την οικογένεια Kana και να τα διανείμει σε όλη την Grecja.

Παρόλο που τα άνθη Mama Kana περιέχουν λιγότερο από 0,2% THC, είναι ωστόσο πλούσια σε CBD, αρώματα και χρώματα. Από φρουτώδεις έως λουλουδένιες, εσπεριδοειδείς, πικάντικες και υποβόσκουσες νότες, τα γλυκίσματα της Mama Kana σας προσκαλούν να ταξιδέψετε.

Mama Kana CBD

Η οικογένεια Kana έχει ως αποστολή της να επιλέγει και να μοιράζεται τα καλύτερα λουλούδια κάνναβης. Τα άνθη κανναβιδιόλης μας έχουν αρωματικά μόρια τερπενίων, τερπενοειδών και φλαβονοειδών που εκπέμπουν έντονα αρώματα και μυρωδιές.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με Γάλλους, Ελβετούς, Ισπανούς και Ιταλούς καλλιεργητές κάνναβης τους οποίους έχουμε επιλέξει εμείς οι ίδιοι για την ποιότητα των προϊόντων τους. Η Mama Kana σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λουλουδιών όπως :

- Υπαίθριες καλλιέργειες αγρού,

- Θερμοκήπιο κάνναβης με έλεγχο θερμοκρασίας και φωτισμού,

- CBD εσωτερικού χώρου με πλήρως ελεγχόμενη καλλιέργεια για μέγιστη ποιότητα.

Η Mama Kana έχει δεσμευτεί να σας προσφέρει μιαοικογενειακή τιμή διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι παραγωγοί πληρώνονται δίκαια. 

Οι δεσμεύσεις μας

Η Mama Kana δεσμεύεται για την ευημερία του καταναλωτή, εγγυώμενη προϊόντα υψηλής ποιότηταςπου συμμορφώνονται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα δέματά μας παραδίδονται στη διεύθυνση Grecja εντός δύο έως τεσσάρων εργάσιμων ημερών. Για οποιαδήποτε συμβουλή ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 09.74.97.01.27 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση contact@mamakana.com

Η οικογένεια Kana

Ελάτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τη Mama Kana! Έχουμε δημιουργήσει μιαπλατφόρμα ανταλλαγής όπου μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας και να ανταλλάξετε απόψεις με την κοινότητα Mama σχετικά με την CBD. Τα μέλη της κοινότητας μπορούν επίσης να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο ή οποιουσδήποτε άλλους εξωτερικούς συνδέσμους, αρκεί να σχετίζονται με την CBD.

Θα χαρούμε επίσης να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Φυσικά, καλούμε τα μέλη να είναι πολιτισμένα και ευγενικά!