Μαύρη Παρασκευή CBD

Εβδομάδα Μαύρης Παρασκευής

Προσφορές σε όλα τα προϊόντα CBD

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η Mama Kana θέλει να κάνει ευτυχισμένα τα πολυπληθή μέλη της οικογένειάς της.

Στη Mama Kana, πραγματοποιούμε προσφορές όλο το χρόνο, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τα νόστιμα προϊόντα CBD.

Για το τέλος της χρονιάς, η Mama Kana αποφάσισε να χτυπήσει δυνατά. Μέσα σε δέκα συνεχόμενες ημέρες, προστέθηκαν στη γκαλερί όχι λιγότερες από τρεις διαφορετικές προσφορές. 

Όλα ξεκινούν με την "εβδομάδα της μαύρης Παρασκευής", αποφασίζουμε να ζεσταθούμε με έκπτωση 30% σε όλη την ιστοσελίδα και τα καταστήματα.

D-Day, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ξεκινά η Black Friday και η προσφορά της εβδομάδας εξελίσσεται σε 40% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του site και των καταστημάτων. Μια επιτυχία τόσο για τα μέλη της οικογένειας Kana όσο και για τους νεότερους.

Για να τελειώσει με μια υψηλή νότα την Κυριακή 27 προς Δευτέρα 28 το βράδυ με την Cyber Monday, όπου όλες οι παραγγελίες διπλασιάζονται. Το οποίο, αν μείνουμε εντός των αριθμών, καταλήγει σε έκπτωση 50%.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Mama Kana προσπαθεί να μειώσει τις τιμές για να κάνει την CBD προσιτή σε όλους όλο το χρόνο. Διατηρώντας παράλληλα την απαίτησή της για ποιότητα και νομιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζει στον καταναλωτή.

Γνώμες

Σας αρέσει ένα προϊόν; Δώστε μας σχόλια στο chat room ή με e-mail στο "contact@mamakana.com". Είμαστε ανοιχτοί στην εποικοδομητική κριτική και δεν θα διστάσουμε να απαντήσουμε στα σχόλιά σας.

 

 

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο