Τι νέο υπάρχει στο πρόγραμμα αφοσίωσης

Τι νέο υπάρχει στο πρόγραμμα αφοσίωσης

Γεια σε όλους τους θιασώτες της Mama Kana! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το πρόγραμμα αφοσίωσής μας έχει ανανεωθεί για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Με την εισαγωγή του ολοκαίνουργιου Mama's Pass, έχετε πλέον την επιλογή να διπλασιάσετε όλες τις παραγγελίες σας. Αυτή η μεγάλη προσφορά συνοδεύεται από μια πρόσφατη πτώση τιμών σε όλα τα προϊόντα μας, προσφέροντας ακόμα πιο ελκυστικά οφέλη στην πολύτιμη κοινότητά μας.

Μην ανησυχείτε, αυτή η ενημέρωση δεν θέτει σε κίνδυνο καμία από τις ανταμοιβές που έχετε κερδίσει μέχρι στιγμής. Αντίθετα, έχετε τώρα την ευκαιρία να κερδίσετε τα πακέτα των κατατάξεων που επιτεύχθηκαν για δεύτερη φορά, πράγμα που σημαίνει διπλά οφέλη για εσάς!

Στο Mama Kana, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στα μέλη μας μια εξαιρετική εμπειρία αφοσίωσης και αυτή η εξέλιξη του προγράμματός μας αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσής μας προς εσάς. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπλήξεις και συνεχίστε να απολαμβάνετε τα πολλά οφέλη που έχει να προσφέρει η Mama Kana. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή σας

 

Δείτε τις αλλαγές που θα κάνουν την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη:

Σύστημα πόντων:

Από αυτή την άποψη, τίποτα δεν αλλάζει. Κερδίζετε πόντους ξοδεύοντας ευρώ (1 ευρώ = 1 πόντος) και ολοκληρώνοντας αποστολές μπόνους, όπως επίσκεψη στον ιστότοπο (1 πόντος) ή κάνοντας like στη σελίδα μας στο Instagram (50 πόντοι).

Τάξεις:

Η κατάταξη 2 "Το νόθο παιδί" γίνεται "Ο μικρός ξάδερφος", ενώ η κατάταξη 3 γίνεται "Το μικρό αγαπημένο της οικογένειας".

Ανταμοιβές κατάταξης:

Οι κατατάξεις ξεκλειδώνονται με βάση τον αριθμό των πόντων που έχουν συγκεντρωθεί. Οι ανταμοιβές για τις Θέσεις 4, 5 και 6 έχουν βελτιωθεί, αντί για εκπτωτικά κουπόνια, η Mama προσφέρει ένα αντίγραφο του Mama's Pass, ένα μηνιαίο για την Κατάταξη 4, ένα τριμηνιαίο για την Κατάταξη 5 και ένα ετήσιο για την Κατάταξη 6!

 

Ακολουθεί μια περίληψη των νέων πλεονεκτημάτων.


Νέα κατάταξη 1 "Φίλος της οικογένειας": 200 πόντοι = 5 ευρώ δωρεάν.
Νέα κατάταξη 2 "Ο μικρός ξάδερφος": 600 πόντοι = 10 ευρώ δωρεάν.
Νέα κατάταξη 3 "Mama's darling": 1500 πόντοι = 25€ έκπτωση + 5% έκπτωση εφ' όρου ζωής.
Νέα κατάταξη 4 "Tata la calcine": 3000 πόντοι = 10% έκπτωση εφ' όρου ζωής + δωρεάν μηνιαίο Mama Pass.
Νέα κατάταξη 5 "The Kana Referrer": 5000 πόντοι = 20% έκπτωση εφ' όρου ζωής + Δωρεάν τριμηνιαίο Mama Pass + Προσωπικός Σύμβουλος
Νέα κατάταξη 6 "Granny Kana": 10.000 πόντοι = 30% έκπτωση εφ' όρου ζωής + δωρεάν ετήσιο Mama Pass + προσωπικός σύμβουλος

Αυτές οι αλλαγές θα κάνουν την εμπειρία σας με το πρόγραμμα αφοσίωσης της Mama Kana ακόμα πιο ικανοποιητική. Επωφεληθείτε από αυτό τώρα!

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Έχω πέσει κατάταξη, είναι φυσιολογικό;

Ναι, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό! Τα άτομα που βλέπουν την κατάταξή τους να μειώνεται ως αποτέλεσμα της ενημέρωσης του προγράμματος αφοσίωσης θα έχουν και πάλι πρόσβαση στις ανταμοιβές που αντιστοιχούν στην προηγούμενη κατάταξή τους.

Ποιες είναι οι σημαντικότερες αλλαγές στο πρόγραμμα αφοσίωσης;

Θα χρειαστούν περισσότεροι πόντοι για να ανεβείτε στην επόμενη κατάταξη, αλλά οι ανταμοιβές βελτιώνονται από την 4η θέση και μετά.
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.