Η Mama Kana γιορτάζει την επιστροφή στο σχολείο με μια σειρά από νέα προϊόντα!

Η Mama Kana γιορτάζει την επιστροφή στο σχολείο με μια σειρά από νέα προϊόντα!

Η Mama Kana γιορτάζει την επιστροφή της στο σχολείο με πολλά νέα προϊόντα!

Η Mama θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την αμέριστη υποστήριξή σας από την έναρξη λειτουργίας μας πριν από 4 μήνες, αναπτυσσόμαστε μαζί και γι' αυτό βάζουμε τους καταναλωτές μας στο επίκεντρο της στρατηγικής μας.

Ως εκ τούτου, η Mama εκμεταλλεύτηκε το καλοκαίρι και την ξεκούραση όλων μας για να συλλέξει πολυάριθμες απόψεις των καταναλωτών, προκειμένου να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις προσφορές μας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Γι' αυτό είμαστε υπερήφανοι που σας ανακοινώνουμε τις αποφάσεις μας για το σχολείο που θα ικανοποιήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΕΣ ΤΙΜΈΣ

Χάρη στα απίστευτα απροσδόκητα αποτελέσματά μας σε αυτό το πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πτώση των τιμών σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων E-Liquids: 29,99 € για τα υγρά μας των 250mg, 49,99 € για τα υγρά μας των 500mg και 79,99 € για τα υγρά μας των 1000mg. Και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτή η μείωση των τιμών είναι μόνιμη.

ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΜΑΣ CBD ΚΑΙ ΚΆΝΝΑΒΗΣ

Η μαμά σας άκουσε και η μαμά σας άκουσε. Πολλοί από εσάς μας ζητήσατε να διευρύνουμε τη γκάμα μας. Γι' αυτό, από τον Οκτώβριο, η Mama Kana θα προσφέρει μια νέα αποκλειστική σειρά προϊόντων. Η άφιξη των ανθών/αφρώσεων CBD, νέες γκουρμέ γεύσεις e-υγρών, ενισχυτές 10ml, φυσικά έλαια κάνναβης και άλλα απίστευτα προϊόντα.

Η ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΜΑΣ

Από την αρχή, είστε εσείς που κάνατε τη Mama Kana να προοδεύσει και χωρίς εσάς, δεν θα ήμασταν τίποτα. Το καλοκαίρι μας φώτισε και θα σας δώσουμε ακόμα περισσότερο λόγο. Κάθε εβδομάδα θα εμφανίζεται στο blog μας μια αποκλειστική συνέντευξη με έναν από τους καταναλωτές μας. Θα ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που είναι μέρος της κοινότητάς μας και που τη βοηθούν να αναπτυχθεί. Θα δημιουργήσουμε επίσης μια ειδική ενότητα της κοινότητας στον ιστότοπο, όπου οι οπαδοί μας θα μπορούν να μοιράζονται και να απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας.

Mama Kana

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.