Οι παραγγελίες διπλασιάστηκαν! Ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Οι παραγγελίες διπλασιάστηκαν! Ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Αγαπητά μέλη της οικογένειας Mama Kana CBD, 🌿

Ουάου! Ήσουν φανταστική! Βρισκόμαστε στην τελική μείωση της προσφοράς μας "Διπλές παραγγελίες" και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τον ενθουσιασμό που δείξατε τις τελευταίες εβδομάδες! 🥳

 

🙏 Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την αμέριστη υποστήριξή σας και τη μαζική συμμετοχή σας σε αυτή την ειδική προσφορά. Χάρη σε εσάς, η προσφορά αυτή είχε τεράστια επιτυχία και είναι τιμή μας να σας συγκαταλέγουμε στους πιστούς πελάτες μας.

Για να στηρίξει τους λιανοπωλητές, η γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει τις θερινές εκπτώσεις, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε διπλές παραγγελίες μέχρι και την 1η Αυγούστου. 😊🚀 

 

Ωστόσο, με όλη αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία, πρέπει να είμαστε διαφανείς και να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε τροχιά πολέμου για να διεκπεραιώσει όλες τις παραγγελίες σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 💪

⚠️ Λόγω του ρεκόρ αριθμού δεμάτων που ετοιμάζονται, ενδέχεται να παρατηρηθεί μια μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των παραγγελιών σας. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αυτή, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραδώσουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό!

 

Στην Mama Kana CBD, η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Φροντίζουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα κάθε προϊόντος και την προσεκτική προετοιμασία των παραγγελιών σας, ώστε να απολαμβάνετε μια αξέχαστη εμπειρία 😉.

 

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας, γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση contact@mamakana.com ή τηλεφωνικά στο 09.74.97.01.27, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! 

 

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε πολύ για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη σας. Χάρη σε εσάς, η Mama Kana μεγαλώνει καθημερινά και έχουμε περισσότερα κίνητρα από ποτέ για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα CBD στην αγορά!

 

Εκμεταλλευτείτε αυτή την τελευταία έκπτωση και προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα CBD! 🛍️

Τα λέμε σύντομα για νέες περιπέτειες με την CBD, πάντα με χαμόγελο και το πάθος που μας οδηγεί! 

Η ομάδα Mama Kana 🌱🌟

Επιστροφή στο ιστολόγιο