Η Mama Kana λανσάρει τα λουλούδια CBD!

Η Mama Kana λανσάρει τα λουλούδια CBD!

Μετά από μήνες γόνιμης έρευνας, η Mama Kana παρουσιάζει επιτέλους τη σειρά των λουλουδιών CBD!

Σε αντίθεση με τα προϊόντα CBD, τα άνθη CBD έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν τεχνικές εκχύλισης, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι σχετικές ενώσεις και επιδράσεις παραμένουν ανέπαφες.

Μόνο η κατανάλωση των ανθέων επιτρέπει την έκφραση της πολύ χαρακτηριστικής γεύσης του φυτού, που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες.

Παραγόμενα αποκλειστικά στην Ελβετία και προσεκτικά επιλεγμένα από εμάς, τα λουλούδια που προσφέρουμε είναι όλα υψηλής ποιότητας. 

Είτε καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους είτε σε θερμοκήπια, όλα τα λουλούδια του καταλόγου μας έχουν περιεκτικότητα THC μικρότερη από 0,2%, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμόρφωση με τους γαλλικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Τίποτα δεν σας κρατάει πίσω, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να μπει στον πειρασμό των απίστευτων λουλουδιών κάνναβης από τη συλλογή Mama Kana.

Γιατί εμάς; * Μια γαλλική και οικογενειακή επιχείρηση. * Εργαστηριακά ελεγμένα προϊόντα, που εγγυώνται επίπεδο THC κάτω του 0,2% * Συμμόρφωση με τη γαλλική νομοθεσία και όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. * Παραγωγή στην Ελβετία για υψηλή ποιότητα * Παράδοση στο Grecja εντός 48 ωρών από την La Poste.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.